Buscamper 1

Buscamper 1 is in de winter van 2014-2015 ingebouwd. Hij beschikt dan over twee zeer comfortabele autostoelen en een heerlijk bed om tijdens en na de reis goed te kunnen rusten. Buscamper 1 is net als buscamper 5 net even langer dan de rest, dit zorgt voor meer ruimte en is van alle gemakken voorzien zoals koelkast, vaste wc, een gasfornuis en een achteruitrij camera. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 3 (NIEUW)

Buscamper 3 is onze jongste camper en beschikt over een nieuwe inbouw, twee zeer comfortabele autostoelen en een heerlijk bed om tijdens en na de reis goed te kunnen rusten. Perfect om bijvoorbeeld Noorwegen mee te bezoeken door zijn korte lengte. Uiteraard is deze camper van alle gemakken voorzien zoals een gasfornuis, koelkast, vaste wc en een achteruitrij camera. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Eigendom| Tweepersoons camper

Buscamper 4 (lengtebedden)

Buscamper 4 is voorzien van lengtebedden zodat je er fantastisch in kunt slapen verder is de camper van alle gemakken voorzien zoals koelkast, vaste wc, een gasfornuis, airco en een achteruitrij camera. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Bemiddeling| Tweepersoons camper

Buscamper 5

Buscamper 5 beschikt over twee zeer comfortabele autostoelen en een heerlijk bed om tijdens en na de reis goed te kunnen rusten. Uiteraard is deze camper van alle gemakken voorzien zoals een gasfornuis, koelkast, vaste wc en een achteruitrij camera. Deze camper is net even langer dan zijn voorganger, dat zorgt voor meer opbergruimte. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Eigendom| Tweepersoons camper

Buscamper 6

Buscamper 6 is een Citroen Jumper omgebouwd naar camper en zodoende beschikt hij over twee comfortabele slaapplaatsen en is uiteraard - zoals u van ons gewend bent - van alle gemakken voorzien. Zoals roteerbare voorstoelen, achteruitrijcamera, koelkast op ooghoogte, luifel, keuken, nieuw fietsenrek en een losse Potti Potti. Door zijn lengte van 5,50m valt hij vaak in het goedkope tarief voor overtochten.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 7

Buscamper 7 is een half intergraal camper die komt met heel veel comfort aan boord. Wat dacht je van een fietsenrek met (handmatige) lift, elektrische opstap, luifel, luchtvering, koelkast en een zeer complete inventaris.

Buscamper | Bemiddeling| Tweepersoons camper