Buscamper 1

Buscamper 1 beschikt over twee zeer comfortabele autostoelen en een heerlijk bed om tijdens en na de reis goed te kunnen rusten. Buscamper 1 beschikt over lekker veel ruimte en is van alle gemakken voorzien zoals koelkast, vaste wc, een gasfornuis en een achteruitrij camera. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper |Tweepersoons camper

Buscamper 3

Buscamper 3 is door zijn compacte vorm perfect om bijvoorbeeld naar Noorwegen te gaan. Hij heeft twee zeer comfortabele autostoelen en een heerlijk bed om tijdens en na de reis goed te kunnen rusten. Uiteraard is deze camper van alle gemakken voorzien zoals een gasfornuis, koelkast, vaste wc en een achteruitrij camera. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper |Tweepersoons camper

Buscamper 4 (Nu met 100 euro zomerkorting per week, lengtebedden)

Buscamper 4 is voorzien van lengtebedden zodat je er fantastisch in kunt slapen verder is de camper van alle gemakken voorzien zoals koelkast, vaste wc, een gasfornuis, airco en een achteruitrij camera. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Tot en met 9 augustus 2024 krijg je 100 euro zomerkorting per week. De prijs gaat van 900 euro naar 800 euro per week.
Buscamper |Tweepersoons camper

Buscamper 5

Buscamper 5 beschikt over twee zeer comfortabele autostoelen en een heerlijk bed om tijdens en na de reis goed te kunnen rusten. Uiteraard is deze camper van alle gemakken voorzien zoals een gasfornuis, koelkast, vaste wc en een achteruitrij camera. Deze camper is net even langer dan zijn voorganger, dat zorgt voor meer opbergruimte. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper |Tweepersoons camper

Buscamper 6 (lengtebedden)

Buscamper 6 is recent omgebouwd en voorzien van lengtebedden zodat je er fantastisch in kunt slapen verder is de camper van alle gemakken voorzien zoals koelkast, vaste wc, een gasfornuis, airco en een achteruitrij camera. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper |Tweepersoons camper

Buscamper 7

Buscamper 7 is een half intergraal camper die komt met heel veel comfort aan boord. Wat dacht je van een fietsenrek, elektrische opstap, luifel, luchtvering, koelkast en een zeer complete inventaris.

Buscamper |Tweepersoons camper