Voorwaarden

​Wij raden aan om een reis- en annuleringsverzekering aan te schaffen alvorens u met de camper op stap gaat.

 1. U dient over het rijbewijs B te beschikken om de camper te mogen besturen.
 2. U bent minstens 26 jaar oud.
 3. De camper wordt opgeleverd met een volle dieseltank (moet zo ook weer ingeleverd worden), schoonwatertank, en een lege vuilwatertank. Beddengoed moet zelf verzorgd worden.
 4. De camper is All-Risk verzekerd voor aanrijdingschade, brand en diefstal, het eigen risico bedraagt € 750,00.
 5. Wij zijn bedrijfsmatig aangemeld bij Bovenmij deze geeft een extra dekking voor repatriëring van de kampeerauto, vervangend vervoer bij schade en hulp ingeval van pech. Camperverhuur Petten draagt niet op voor de repatriëring van personen en/of dieren. Hiervoor adviseren wij om een reisverzekering af te sluiten.
 6. De borgsom bedraagt € 500,00. Dit dient tegelijkertijd te worden betaald met de huurgelden(zie punt 12).
 7. De borg wordt zo snel mogelijk (doorgaans binnen een week) na thuiskomst van de camper op uw rekening teruggestort, minus eventuele te verrekenen kosten, zoals niet afgetankte brandstof, extra km's etc.
 8. U behoort zich aan de verkeersregels te houden. en de veiligheidsgordels te dragen.
 9. Boetes wegens verkeersovertredingen zijn voor rekening van de huurder. Deze worden, indien niet direct gekregen, achteraf aan u doorberekend. Indien dit noodzakelijk is, rekenen wij 20 euro administratiekosten.
 10. U dient vooraf te informeren naar het tolsysteem in het vakantieland. Verschillende landen hebben een systeem waarbij een vignet vereist is, anders wordt de rekening naar ons gestuurd. Indien dit gebeurt rekenen wij 50 euro administratiekosten. Bij de ANWB kunt u terecht voor meer informatie.
 11. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden, indien om wat voor reden, de camper uitvalt. Indien door een technische oorzaak het voertuig niet ter beschikking is in de gehuurde periode, storten wij per direct de betaalde huursom terug op uw rekening of zorgen wij voor een andere soortgelijke camper.
 12. Bij twee weken voor vertrek annuleren van een reservering is de huurder de volledige huursom verschuldigd. Bij annulering 4 weken voor vertrek moet je 50% van de huursom betalen. Tot 8 weken voor vertrek vragen wij 25% van de huursom en tot en met 10 weken voor vertrek vragen wij 20% van de huursom.. Daarnaast rekenen we €50 administratiekosten bij annulering.
 13. Om de reservering definitief te maken, dient u de helft aan te betalen; 2 weken voordat u de camper komt op halen dient u de hele huurprijs te hebben betaald.
 14. Voor het niet ledigen van de toiletcassette, rekenen wij €90. Indien een campers vies wordt afgeleverd, rekenen wij €30 per uur aan schoonmaakkosten.
 15. Bij één week huur heeft u 1500 vrije kilometers, bij twee weken huur heeft U 3000 vrije kilometers, bij drie weken huur 4500 vrije kilometers en bij vier weken zijn de campers kilometer vrij.
 16. Bij schending van punt 15, rekenen wij 0,25€ cent per extra gereden kilometer.
 17. Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.
 18. Alle campers van Camperverhuur Petten zijn alleen te huur van vrijdag tot vrijdag. De vertrektijd is 14:30 en vrijdag om 10:00 dient de camper terug te zijn. Per half uur te laat komen trekken wij €75,- van de borg af.
 19. Indien wij merken dat er gerookt is in een camper, dan trekken wij €200 van de borg af.

Camperverhuur Petten

Revisie van 17-09-2022.